Skip to content

Iets te vieren...

Bosloods1873 is van alle markten thuis. Wat de gelegenheid ook is, we hebben volop mogelijkheden. Het gezellige restaurant, het ruime en sfeervolle terras en de unieke plek zijn privé af te huren en de ideale plek om met familie, vrienden, club of zakelijke relaties een gelegenheid te vieren. Ontbijt, lunch, high tea, buffet, borrelarrangement of diner met heerlijke seizoensgerechten. Het is allemaal mogelijk bij de Bosloods!

Eet- en drinkpodium

We koken bij Bosloods1873 zonder poespas en met de beste gerechten uit de streek en we bakken de hele dag door brood en taarten. Je bent altijd welkom voor ontbijt, koffie, lunch, borrelplank of een heerlijke High Tea!

Bosloods 1873 cadeaubon

Onze cadeaubon is een heerlijk geschenk voor familie, vrienden of collega’s. Het bedrag kunt u zelf bepalen. Kom even langs in de Bosloods, dan pakken we hem mooi voor u in.

Parkeren

Parkeren met de auto kunt u op de parkeerplaats (gratis) aan de rechterkant van kasteel Vorden en aan de linkerkant van de toegangsweg. Er zijn direct naast de Bosloods twee invalide parkeerplaatsen. U kunt wel met de fiets voor de Bosloods parkeren.

Wandelen en fietsen

Bosloods 1873 is door de fantastische ligging op Landgoed Vorden met het prachtige kasteel dé uitvalbasis voor wandelaars en fietsers. Of u nu van een korte of een wat langere wandeling houdt, er zijn veel mogelijkheden. Wij hebben diverse wandelroutes voor u beschikbaar, die voeren langs allerlei prachtige plekjes en die u aan het eind van de route weer terugleiden naar de Bosloods. Waar u dan bijvoorbeeld kunt genieten van een warme chocomelk met verse slagroom bij de open haard of een heerlijk biertje op het terras. Wilt u meer informatie over de diverse fiets- en wandelroutes rondom Landgoed Vorden, dan vindt u hier alle informatie.

Download hier wandelroute 10km
Download hier MTB route 27km
Download hier fietsroute 35 km

Vergaderen in de natuur

Kleinschalig, 1-op-1 service, maatwerk en bovendien prachtig gelegen op een cultuurhistorisch plekje midden in de natuur: dat onderscheidt vergaderlocatie Bosloods 1873 gelegen naast Kasteel Vorden op Landgoed Vorden van alle andere accommodaties. Met de voeten in het gras of bij de open haard samen brainstormen. Al wandelend over het eeuwenoude landgoed inspiratie opdoen voor een nieuw concept. Of samen rond de tafel om knopen door te hakken. Er zijn 2 accommodaties in Kasteel Vorden aanwezig om te vergaderen. De lunch of het diner geniet u in de Bosloods. Elke accommodatie is geschikt voor groepen tot 20 personen. (theateropstelling tot 35 personen). Maar ook kun je vergaderen en ontspannen op deze wijze combineren.

– Vergaderaccommodatie tot 35 personen
– Gratis parkeren
– Groot terras uitkijkend op het landgoed
– Overnachtingsmogelijkheden Tot 6 personen
– Vrij gebruik pennen, stiften, blocnotes, flip-over
– Vrij gebruik Wi-Fi internet
– Catering met verse seizoensproducten

Feestje?

Het gezellige restaurant, het ruime en sfeervolle terras en de unieke plek zijn privé af te huren en de ideale plek om met familie, vrienden, club of zakelijke relaties een gelegenheid te vieren. Ontbijt, lunch, high tea, buffet, borrelarrangement of diner met heerlijke seizoensgerechten. Het is allemaal mogelijk bij de Bosloods!

Kasteel Vorden

Bezichtigingen en rondleidingen Kasteel Vorden
Het gehele jaar door worden er rondleidingen gegeven op Kasteel Vorden. Een rondleiding duurt ca. 45 tot 60 minuten.

Kasteel Vorden stamt waarschijnlijk uit de 12de eeuw, maar was toen heel anders dan nu. De vierkante toren was in ieder geval onderdeel van het middeleeuwse bouwwerk, maar het kasteel, zoals we het nu zien, is voor het grootste deel gebouwd in de 16de eeuw. Deze winkelhaakvorm kwam toen veel voor. Kenmerkend is een ommuurd voorplein met een ophaalbrug. Het kasteel verloor in de loop der eeuwen echter zijn defensieve functie en werd in de 19de eeuw omgebouwd tot landhuis. In 1873 werd de ingang aan de noordelijke vleugel geplaatst, met een houten brug over de slotgracht.

RESERVEREN?
BEL 06 19 98 48 38

Back To Top